Täysin Uusi CR-V nyt meilläTäysin Uusi CR-V nyt meilläTäysin Uusi CR-V nyt meilläTäysin Uusi CR-V nyt meilläTäysin Uusi CR-V nyt meilläTäysin Uusi CR-V nyt meilläTäysin Uusi CR-V nyt meilläTäysin Uusi CR-V nyt meilläTäysin Uusi CR-V nyt meillä

Täysin Uusi CR-V nyt meillä

CR-V Esite

Mukavuus ja helppokäyttöisyys ennen kaikkea.

CR-V on suunniteltu niin, että menitpä mihin tahansa, autosi kerää katseita. Sisusta on ylellinen ja avara, jalkatilaa riittää kaikille. Menitpä minne tahansa, yksin, perheen kanssa tai kuljetat isoja ja hankalan muotoisia tavaroita, CR-V on juuri oikea valinta.

DYNAAMINEN AJETTAVA

Mene minne vaan, CR-V vie sinut perille.

Uuden CR-V:n voimanlähteenä on edistyksellinen 1.5 VTEC TURBO -bensiinimoottori joko 6 -vaihteisena manuaalina tai 7 -vaihteisena CVT -automaattina. Uusi CR-V on mainio kumppani viemään sinut perille niin ajettavuuden kuin mukavuudenkin kannalta.

HYVÄNOLON TUNNE

Valitset sitten nahkaisen tai ylellisen kangassisustuksen huomaat, mitä tarkoitamme. Se on tunne, joka luo turvallisuutta ja mukavuutta. Tarkistele sisustaa vielä lähemmin, löydät paljon muitakin edistyksellisiä yksityiskohtia.

Tyyllikkäitä yksityiskohtia
Uudet, modernit materiaalit miellyttävät silmää aina tuulettimien kehyksistä, oven kahvoihin ja lämmityslaitteen säätimiin.

Monikäyttöisyys
Monikäyttöisessä keskikonsolissa on kolme asentoa, kokonaan avattuna siihen mahtuu isompiakin esineitä.

EDISTYK-
SELLISET
OMINAI-
SUUDET

Kaikki mitä tarvitset on kätesi ulottuvilla.

Monivärinen TFT -näyttö antaa kuljettajalle kaiken tarvittavan tiedon suoraan eteesi. Me annoimme sille nimen "kuljettajan monitoiminäyttö", eli näyttö, josta kuljettaja näkee helposti keskeiset tiedot.

Näytölllä
Voit helposti muuttaa monitoiminäyttöä joko käyttämällä valintapainikkeita tai käyttää äänikomentoja valitaksesi eri toimintoja esim SMS, tai sähköpostinäytön, audio -laitteen, puhelinmuistion, nelivetojärjestelmän vaiheet, ja jopa huoltomuistusjärjestelmän tiedot.

MYÖS HYBRIDI

Uusi CR-V on saatavana myös Hybridinä.

Maailman suosituin SUV vastaa myös tämän päivän haasteisiin, sillä CR-V on saatavana myös Hybridinä. Siinä yhdistyy 2.0 -litrainen bensiinimoottori ja kaksi sähkömoottoria, jotka vievät sinua ja matkustajiasi paikasta toiseen tehokkaasti ja erittäin taloudellisesti.

HONDA CONNECT JA PYSYT YHTEYKSISSÄ

Infotainment -järjestelmän ansiosta voit kuunnella lempimusiikkiasi, olla yhteydessä ystäviisi. Kaikki käden ulottuvilla.

Käyttämällä Bluetooth® - järjestelmää tai USB:tä pääset käyttämään älypuhelimellasi olevia tietoja ja soittolistoja. Apple CarPlay® or Android Auto™ mahdollistavat sen, että voit myös osittain peilata puhelimesi toimintoja 7" näytölle


Tervetuloa tutustumaan paikanpäälle ja kokemaan itse Honda malliston ylivoima.

Jazz Esite

HR-V Esite

Civic HB Esite

Civic Sedan Esite

Civic Type-R Esite

CR-V Esite